Snelheid en duidelijkheid

Op het moment dat iemand na een bezichtiging serieus geïnteresseerd is in het kopen van een huis komt vaak de belangrijkste vraag of men wel voldoende geld kan lenen voor de financiering van de woning en bij welke bank of verzekeraar je dit het beste kunt gaan regelen. Herder Verzekeringen kan dit zo berekenen zodat bijna direct duidelijk is of de eventueel aan te kopen woning gefinancierd kan worden.

Herder Verzekeringen zit samen met Loves Makelaardij in hetzelfde kantoor zodat de lijntjes tussen beiden kort zijn en er snel kan worden gehandeld. Na een bezichtiging is het mogelijk om direct door te rijden naar ons kantoor zodat u bijna gelijk weet of het ook haalbaar is de woning te financieren zodat u niet te lang in spanning hoeft te zitten.

Wat Barry Herder en Daniëlle van der Kuil vooral belangrijk vinden is dat Herder Verzekeringen met meerdere banken en verzekeraars samenwerkt en de klant dan ook altijd een onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Veel makelaarskantoren verwijzen hun klanten vaak door naar de plaatselijke bank. Geen goede zaak, dat betekend dat die klanten slechts van één bank advies krijgen. Op deze manier heeft men te weinig vergelijkingsmateriaal. Het lijkt mij dat zoiets niet altijd in het voordeel is van de klant”aldus Barry Herder.

Geen voorkeur voor of afspraken met banken of verzekeraars

Herder Verzekeringen is in staat om een volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies te geven omdat zij zoals al genoemd zaken doet met tientallen geldverstrekkers. “Het is ons om het even bij welke bank de klant een hypotheek afsluit”, vult Barry Herder aan. Wij hebben geen voorkeur voor welke bank dan ook. Wij vergelijken uit meerdere aanbieders en de beste bieden wij aan in het adviesgesprek. Afhankelijk van de persoonlijke wensen van de klant kiezen wij de aanbieder met de voordeligste rente en de beste voorwaarden.

De samenwerking tussen Loves Makelaardij en Herder Verzekeringen levert de klant in feite alleen maar voordeel op. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten nu verzekerd zijn van een eerlijk, gedegen en onafhankelijk hypotheekadvies, zegt makelaar Daniëlle van der Kuil.

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights