Aankoop

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Of heeft u uw droomhuis inmiddels al te koop zien staan? Maar wie helpt u bij zo’n grote aanschaf?

Maak bij de aankoop van een huis gebruik van de kennis van een betrouwbare aankoopmakelaar zoals Loves makelaardij. Zodoende weet u zeker dat iemand voor úw belangen opkomt en staat u sterk bij de onderhandelingen.

Het kopen van een huis is voor veel mensen een bijzondere en spannende gebeurtenis, waarbij grote bedragen gemoeid zijn. Loves makelaardij helpt u niet alleen bij het bepalen welk huis voor u geschikt is, maar kijkt ook verder. Hoe zit het bijvoorbeeld met eventuele gebreken, de fundering, krijgt u waar voor uw geld, heeft de gemeente in de toekomst nog plannen voor de wijk of straat. Zo zijn er veel aspecten die de waarde van een woning beïnvloeden.

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in:

  • Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren.
  • Inzicht in de waarde van de woning.
  • Essentiële informatie over de woning, zoals: verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d.
  • Het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc.
  • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.

Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen zoals Loves makelaardij. Een huis kopen doe je immers niet zomaar en juist dan is het prettig als een deskundige adviseur van Loves makelaardij voor úw belangen opkomt. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Loves makelaardij kan u daar nader over informeren.

Indien u van onze diensten en begeleiding inzake het aankopen van onroerend goed gebruik wilt maken dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken. Dit is ook mogelijk buiten de gebruikelijke kantoortijden.

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights