Kwartel 35, 7881 DC Emmer-Compascuum

Nieuw te bouwen 2-onder-1 kapwoning met mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De linkerzijde (platte bungalow) is reeds verkocht en we zoeken een koper voor de rechter woning. Het plan is om te starten met de bouw in november 2021 mits beide woningen zijn verkocht. De woning wordt opgeleverd met toilet en badkamer afwerking. De keuken dient door kopers zelf aangeschaft te worden. Het natuurgebied met het riviertje de Runde biedt vele fiets- en wandelmogelijkheden. Het centrum van Emmer-Compascuum met alle denkbare voorzieningen ligt op loopafstand.

Op zoek naar een splinternieuwe woning, volledig geïsoleerd en helemaal volgens de laatste normen gebouwd? Kom dan snel op kantoor voor meer informatie en wordt net zo enthousiast als ons!

VERKOCHT!

Woonoppervlakte:     152 m2                         

Perceeloppervlakte:  459 m2                                       

Inhoud:                       571 m3

  

  

 

 

 

Begane grond:

Entree met meterkast, toilet en trapopgang. Woonkamer aan de voorzijde van de woning. Deze is zeer ruim en bijna 25 m2 groot! Grote woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren. De keuken is niet bij in de koopsom inbegrepen. Berg/techniek ruimte met aansluiting voor de wasmachine. Eventueel is het mogelijk deze ruimte om te bouwen tot slaapkamer en 1 slaapkamer boven te gaan gebruiken als berg/techniek ruimte. Het is mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen. De ontwerper komt graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

1e Verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt betegeld (keuze uit 4 kleuren) en voorzien van douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:

  • Geen gas aansluiting;
  • Begane grond en 1e verdieping vloerverwarming;
  • Verwarming en warm water middels lucht-/waterwarmtepomp;
  • Standaard 10 zonnepanelen bij in prijs inbegrepen;
  • Volledig kunststof kozijnen.

Uw eigen huis nog verkopen en benieuwd naar de waarde? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies.

 

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights