Nieuwbouw bungalows aan de Kwartel te Emmer-Compascuum

Nieuw te bouwen geschakelde 2-onder-1 kap bungalows op een mooie vrije plek. Door de verschillende niveaus geen standaard bungalow maar net even anders! Deze verhogingen geven een speels effect zowel extern als intern. Standaard is de woning voorzien van 2 slaapkamers maar ook 3 slaapkamers of een kelder behoren tot de mogelijkheden.

De bungalows worden geschakeld middels de carports. De kavel zal nog definitief  worden uitgemeten maar de woning staat op circa 420 m2 eigen grond.

Het natuurgebied met het riviertje de Runde biedt vele fiets- en wandelmogelijkheden. Het centrum van Emmer-Compascuum met alle denkbare voorzieningen ligt op loopafstand.

Vraagprijs: 239.000,- V.O.N.

Straatbeeld Bungalows

Detail voorzijde bungalows 

Impressie woonkamer

Impressie keuken 

Indeling:

Entree aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze centrale entree zijn de badkamer, woonkamer en de twee slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 9 en 13 m2 groot. Badkamer voorzien van wastafel en douche. De badkamer wordt volledig betegeld en voorzien van sanitair. Apart toilet, ook volledig betegeld. Ruime woonkamer aan de voorzijde van de bungalow. De woonkamer is 4.7 bij 5 meter. Door de hoekramen en raampartijen tot aan de grond lekker veel lichtinval. Woonkeuken met schuifpui aan de achterzijde. De keuken is naar eigen inzicht te plaatsen, wel worden de aansluitingen verzorgd. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de woonkamer aan de achterzijde te maken en de woonkeuken aan de voorzijde. Ruime bijkeuken met witgoedopstelling en warmtepomp.

Bijzonderheden:

  • Volledig geïsoleerd;
  • Verwarming middels warmtepomp en vloerverwarming;
  • Mogelijkheid om te kiezen voor volledige afwerking met vloeren, behang en of schilderwerk;

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights