Runde ZZ 118

7881 HR Emmer-Compascuum

Reageer op dit object

Appartement gelegen op de 1e verdieping met aan de voorzijde een dakterras alsmede aan de achterzijde een zeer ruim dakterras. De appartementen op deze woonlaag hebben het grote voordeel van veel buitenruimte. Het terras aan de voorzijde (ruim 17 m2) is gelegen op het Noorden, het dakterras aan de achterzijde (bijna 40 m2) op het Zuiden. Je hebt dus altijd keuze om lekker in de zon of in de schaduw te zitten. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de garagebox, voorzien van elektrische deur.

Lees meer

Appartement gelegen op de 1e verdieping met aan de voorzijde een dakterras alsmede aan de achterzijde een zeer ruim dakterras. De appartementen op deze woonlaag hebben het grote voordeel van veel buitenruimte. Het terras aan de voorzijde (ruim 17 m2) is gelegen op het Noorden, het dakterras aan de achterzijde (bijna 40 m2) op het Zuiden. Je hebt dus altijd keuze om lekker in de zon of in de schaduw te zitten. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de garagebox, voorzien van elektrische deur.

Begane grond:

Centrale entree met trappenhuis en toegang tot de eigen berging. Ook is er de mogelijkheid om met de lift naar boven te gaan. Via de achterdeur kom je op het gezamenlijke plein met daaraan de garageboxen. Dit gezamenlijke plein is ook te bereiken via de gang tussen de Marskramer en Gustin.

1e verdieping:

Via de galerij aan de achterzijde komen we bij de voordeur van het appartement. De hal is ruim en biedt toegang tot de 1e slaapkamer. Deze is voorzien van kunststof kozijnen met draai-kiep stand en een horretje. Meterkast en netjes betegeld toilet. Bijkeuken met Cv-ketel (2007) en witgoedaansluiting. Badkamer voorzien van modern wastafelmeubel en inloopdouche. Slaapkamer 2 aan de voorzijde van het appartement. Deze is eveneens voorzien van een hor en ook zit er een Tv-aansluiting. Vanuit de hal komen we in de woonkamer. Deze is ruim, licht en biedt heerlijk zicht over de veenvaart en over het marktplein. Zeer nette keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken is erg verzorgd en goed onderhouden.

Bijzonderheden:

  • Zonnepanelen voor gezamenlijk energieverbruik van de VVE;
  • Volledig kunststof kozijnen met HR++ glas;
  • VVE bijdrage van €153,27 per maand;
  • Inpandige berging voorzien van elektra;  

Plattegrond Runde ZZ 118 te Emmer-Compascuum

Kenmerken

Soort woonhuis Appartement
Woonoppervlakte 86,70 m²
Inhoud 286,42 m³
Aantal kamers 3
Waarvan slaapkamers 2
Aantal badkamers 1 voorzien van douche en wastafelmeubel.
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 2008
Balkon Balkon (circa 17 m²) aan de voorzijde op het Noorden. Dakterras (circa 38 m²) aan de achterzijde op het Zuiden.
Berging Inpandige fietsenberging.
Garage Vrijstaande stenen garage (circa 20,80 m²) voorzien van elektra en elektrische garagedeur.
Overig inpandige ruimte Inpandige bergruimte.
Cv-ketel Bouwjaar 2007 Nefit (eigendom)
Verwarming Middels radiatoren.
Energielabel Label A, geldig tot 29-07-2030
Zonnepanelen Zonnepanelen voor gezamenlijk energieverbruik van de VVE.

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights