Runde ZZ 121

7881 HR Emmer-Compascuum

€ 295.000 K.K.

Reageer op dit object

Extra ruim appartement met eigen garage, ruime berging en een lekker balkon. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping met het balkon aan de voorzijde. Vanaf hier heb je heerlijk zicht over de Veenvaart en over het marktplein. Er valt hier altijd wat te zien en te beleven en in de zomer kun je genieten van de boten. De winkels liggen daarbij ook nog eens op loopafstand. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in het dorp te vinden, te denken valt aan de bakker, slager, supermarkt, warenhuis, etc. Ook is er elke zaterdagochtend een weekmarkt waar je vanaf het appartement zo naar toe loopt.

Kortom een heerlijk licht en ruim appartement met garage en berging op een topplek!

Lees meer

Extra ruim appartement met eigen garage, ruime berging en een lekker balkon. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping met het balkon aan de voorzijde. Vanaf hier heb je heerlijk zicht over de Veenvaart en over het marktplein. Er valt hier altijd wat te zien en te beleven en in de zomer kun je genieten van de boten. De winkels liggen daarbij ook nog eens op loopafstand. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in het dorp te vinden, te denken valt aan de bakker, slager, supermarkt, warenhuis, etc. Ook is er elke zaterdagochtend een weekmarkt waar je vanaf het appartement zo naar toe loopt.

Kortom een heerlijk licht en ruim appartement met garage en berging op een topplek!

Begane grond:

Centrale entree met trappenhuis en toegang tot de eigen berging. Ook is er de mogelijkheid om met de lift naar boven te gaan. Via de achterdeur kom je op het gezamenlijke plein met daaraan de garageboxen. Dit gezamenlijke plein is ook te bereiken via de gang tussen de Marskramer en Gustin.

2e verdieping:

Entree met meterkast en toilet. Bijkeuken met witgoedaansluiting. Slaapkamer 1 aan de achterzijde van het appartement. Badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel. Doorgang naar de 2e slaapkamer. Ook is de slaapkamer vanaf de woonkamer bereikbaar. Keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Ruime L-vormige woonkamer met grote raampartijen. De woonkamer is hierdoor erg licht. De woonkamer is ook nog eens extra ruim t.o.v. andere appartementen doordat er een extra hoek bij zit aan de voorzijde.

Bijzonderheden:

  • Zonnepanelen voor gezamenlijk energieverbruik van de VVE;
  • Volledig kunststof kozijnen;
  • VVE bijdrage van €144,36 per maand;
  • Inpandige berging met opbergplanken;
  • Actieve en gezonde Vereniging Van Eigenaren;
  • Garagebox met openslaande garagedeuren.

Plattegrond Runde ZZ 121 te Emmer-Compascuum

Kenmerken

Soort woonhuis Appartement
Woonoppervlakte 92,20 m²
Inhoud 304,59 m³
Aantal kamers 3
Waarvan slaapkamers 2
Aantal badkamers 1 voorzien van douche en wastafel.
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 2008
Balkon Aan de voorzijde gelegen balkon (circa 8,30 m²)
Oriëntatie balkon Noorden.
Berging Inpandig fietsenberging
Garage Vrijstaande stenen garage voorzien van elektra (circa 20,60 m²)
Overig inpandige ruimte Inpandige bergruimte.
Cv-ketel Bouwjaar 2008 Nefit (eigendom)
Verwarming Middels radiatoren
Zonnepanelen Zonnepanelen voor gezamenlijk energieverbruik van de VVE

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights