Runde NZ 77

7881 JJ Emmer-Compascuum

Reageer op dit object

Vrijstaande woning gelegen op een hoekkavel in het centrum van Emmer-Compascuum. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1930, echter in 1993 is de woning volledig verbouwd. De woning is destijds voorzien van een spouwmuur, nieuwe fundering, nieuw dak, volledig dubbel glas en is intern gerenoveerd. De woning is gelegen op loopafstand van het natuurgebied met het riviertje De Runde. Achter de woning staat een ruime schuur, garage en carport. De schuur en garage is gezamenlijk ruim 30 m2 groot. De carport is nog eens 23 m2 groot.

Lees meer

Vrijstaande woning gelegen op een hoekkavel in het centrum van Emmer-Compascuum. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1930, echter in 1993 is de woning volledig verbouwd. De woning is destijds voorzien van een spouwmuur, nieuwe fundering, nieuw dak, volledig dubbel glas en is intern gerenoveerd. De woning is gelegen op loopafstand van het natuurgebied met het riviertje De Runde. Achter de woning staat een ruime schuur, garage en carport. De schuur en garage is gezamenlijk ruim 30 m2 groot. De carport is nog eens 23 m2 groot.

Begane grond:

Entree met vaste kastruimte, toilet met fontein, badkamer welke is voorzien van hoekbad, douche en wastafel. Vanuit de entree bereikbaar; woonkamer met half open keuken. De keuken is voorzien van een oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken is de kelder (ruime stahoogte) te bereiken. Ruime eethoek en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is gelegen op het Zuiden dus heerlijk licht en zonnig. In de woonkamer ligt een massieve houten vloer.

1e verdieping:

Overloop waar gemakkelijk nog een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden. Momenteel is de overloop in gebruik als kantoorruimte. 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Master bedroom aan de voorzijde.

Bijzonderheden:

  • Gunstige ligging t.o.v. het centrum;
  • Volledig geïsoleerd;
  • CV ketel bouwjaar 2010;
  • Erfpacht met 20e penning;
  • Canon €63 per jaar;
  • In overleg is het achterste gedeelte van de kavel apart te verkopen als bouwkavel; 

Plattegrond Runde NZ 77 te Emmer-Compascuum

Kenmerken

Soort woonhuis Vrijstaand
Perceeloppervlakte 703 m²
Woonoppervlakte 113 m²
Inhoud 355 m³
Aantal kamers 5
Waarvan slaapkamers 3
Aantal badkamers 1 voorzien van douche, hoekbad, wastafel en verwarming.
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 1930
Tuin Voor, zij en achtertuin
Oriëntatie achtertuin Noorden
Oriëntatie voortuin Zuiden
Garage Vrijstaande stenen garage (circa 32 m²) met vliering en aangebouwde carport.
Schuur Houten tuinhuis
Carport Aangebouwde carport (circa 32 m²)
Overig inpandige ruimte Inpandige bergruimte (circa 12 m²)
Cv-ketel Bouwjaar 2010 (eigendom)
Verwarming Middels radiatoren

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights