Molenplein 17

9561 KS Ter Apel

€ 139.500 K.K.

Reageer op dit object

Midden in het centrum gelegen 3-kamer appartement. Vanaf het balkon aan de voorzijde heeft u prachtig zicht over het vaarwater. Alle denkbare voorzieningen als supermarkt, bakker, bloemist, etc. bevinden zich op loopafstand. Het appartement bevindt zicht op de 2e (bovenste) verdieping. Door de “traplift” is deze gemakkelijk te bereiken.

Lees meer

Midden in het centrum gelegen 3-kamer appartement. Vanaf het balkon aan de voorzijde heeft u prachtig zicht over het vaarwater. Alle denkbare voorzieningen als supermarkt, bakker, slager, etc. bevinden zich op loopafstand. Het appartement bevindt zicht op de 2e (bovenste) verdieping. Door de “traplift” is deze gemakkelijk te bereiken.

Kelder:

Gezamenlijke fietsenberging en priveberging van circa 7 m2.

Begane grond:

Centrale entree met brievenbus en intercom.

2e verdieping:

U komt binnen in de hal met toegang tot de badkamer en 1e slaapkamer. De badkamer is netjes doch eenvoudig en voorzien van douche, bad, wastafel en witgoedaansluiting. Met relatief kleine aanpassingen is hier weer een moderne badkamer van te maken. Vaste kast, meterkast en toilet. Woonkamer met toegang het balkon (circa 6m2) gelegen op het Westen. Nette keuken voorzien van koelkast, vriezer, afzuigkap en gaskookplaat. 2e Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:

  • Servicekosten per maand €101 per maand;
  • Gezonde en actieve vereniging van eigenaren;
  • Appartementencomplex gebouwd 1980.

Kenmerken

Soort woonhuis Appartement
Woonoppervlakte 83 m²
Inhoud 250 m³
Aantal kamers 3
Waarvan slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 1980
Balkon Aan de voorzijde (circa 6 m²)
Oriëntatie balkon
Berging Gezamenlijke fietsenberging en aparte (circa 7 m²) priveberging.

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights