Hoofdkanaal WZ 97

7881 AE Emmer-Compascuum

Reageer op dit object

Wat een prachtige jaren ’30 woning op een prachtige plek.

De woning heeft een slaapkamer met badkamer op de begane grond en ook nog eens 3 ruime slaapkamers met toilet en wastafel op de 1e verdieping. De woning is met zorg en aandacht voor details verbouwd. Vanaf 2008 is er een grote verbouwing geweest. Aan de achterzijde is een nieuwe aanbouw gezet, zijn er dakrenovatieplaten (geïsoleerd) met nieuwe geglazuurde pannen geplaatst en in 2007 is de badkamer, keuken en toilet vernieuwd. De woning is nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas. Alles met goede kwaliteit materialen en in neutrale moderne kleurstellingen. De jaren ’30 details, zoals het glas in lood en de paneeldeuren, zijn bewaard gebleven. Aan de linkerzijde van de woning is er recht van overpad om achter de woning te komen. Dit recht van overpad is notarieel vastgelegd waardoor er altijd de mogelijkheid bestaat om van dit pad gebruik te maken. 

De slaapkamer en badkamer op de begane grond zorgen voor een levensloopbestendige woning! 

Lees meer

Wat een prachtige jaren ’30 woning op een prachtige plek.

De woning heeft een slaapkamer met badkamer op de begane grond en ook nog eens 3 ruime slaapkamers met toilet en wastafel op de 1e verdieping. De woning is met zorg en aandacht voor details verbouwd. Vanaf 2008 is er een grote verbouwing geweest. Aan de achterzijde is een nieuwe aanbouw gezet, zijn er dakrenovatieplaten (geïsoleerd) met nieuwe geglazuurde pannen geplaatst en in 2007 is de badkamer, keuken en toilet vernieuwd. De woning is nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas. Alles met goede kwaliteit materialen en in neutrale moderne kleurstellingen. De jaren ’30 details, zoals het glas in lood en de paneeldeuren, zijn bewaard gebleven. Aan de linkerzijde van de woning is er recht van overpad om achter de woning te komen. Dit recht van overpad is notarieel vastgelegd waardoor er altijd de mogelijkheid bestaat om van dit pad gebruik te maken. 

De slaapkamer en badkamer op de begane grond zorgen voor een levensloopbestendige woning! 

Begane grond:
Entree met prachtige trap en meterkast. Keuken met massief houten kastdeurtjes en voorzien van oven, gaskookplaat en afzuigkap. Woonkamer met houtkachel. Aan de voorzijde prachtig zicht op het kanaal en aan de achterzijde over de tuin. Slaapkamer 1 met vaste kastruimte. Hal/bijkeuken met witgoedaansluiting. Toilet. Badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. De badkamer en toilet zijn modern en netjes betegeld. 

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers. Toilet met wastafel. De bovenverdieping is met de grote verbouwing volledig opnieuw ingedeeld waardoor hier drie ruime slaapkamers zijn ontstaan. 

2e verdieping:
Zolderruimte bereikbaar met vlizotrap. Cv-ketel bouwjaar 2007.

Bijzonderheden:

  • Spouwmuren voorzien van isolatie;
  • Woonkamer gesausd in 2020;
  • Extern geschilderd in 2020;
  • Stenen garage;
  • Woonkamer grotendeels voorzien van rolluiken;
  • Volledig geïsoleerd m.u.v. de vloer in de bijkeuken;
  • Houten dubbele carport. 

Plattegrond Hoofdkanaal WZ 97 te Emmer-Compascuum

Kenmerken

Soort woonhuis Vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 1010 m²
Woonoppervlakte 142 m²
Inhoud 550 m³
Aantal kamers 6
Waarvan slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1926
Tuin Rondom
Oriëntatie achtertuin Noord-Westen
Oriëntatie voortuin Zuid-Oosten
Garage Vrijstaande stenen garage.
Schuur
Carport Dubbele houten carport
Cv-ketel Eigendom, bouwjaar 2007
Verwarming Middels radiatoren
Energielabel Label F geldig tot 14-12-2030

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights