Hoofdkanaal WZ 20

7881 AB Emmer-Compascuum

Reageer op dit object

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken, en het graag helemaal naar eigen smaak willen verbouwen? Kom dan snel kijken bij deze vrijstaande woning op een mooie plek. De woning biedt vele mogelijkheden doordat er op de begane grond ook detailhandel gevestigd mag worden. Het plein aan de voorkant kan een prachtig terras met uitzicht op de brug worden. Het geheel is gelegen op een kavel eigen grond van 587 m2.  Het centrum van Emmer-Compascuum ligt op loopafstand. Het hele centrum van Emmer-Compascuum wordt vernieuwd, zo wordt er een nieuwe grote supermarkt gebouwd, komt er een nieuwe brede school, gezondheidscentrum en wordt het openbaar gebied aangepakt. Alle reden om te komen kijken naar dit object met vele mogelijkheden. 

Lees meer

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken, en het graag helemaal naar eigen smaak willen verbouwen? Kom dan snel kijken bij deze vrijstaande woning op een mooie plek. De woning biedt vele mogelijkheden doordat er op de begane grond ook detailhandel gevestigd mag worden. Het plein aan de voorkant kan een prachtig terras met uitzicht op de brug worden. Het geheel is gelegen op een kavel eigen grond van 587 m2.  Het centrum van Emmer-Compascuum ligt op loopafstand.

Begane grond:

Entree van de winkel aan de voorzijde. De winkel is circa 16 * 3 meter. Kantoorruimte. Toilet en toegang tot de bijkeuken. Badkamer met douche en wastafel. Vanuit de bijkeuken is de woning bereikbaar. Zijentree van de woning. Meterkast, toilet  en kelderruimte. Keuken en woonkamer aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van koelkast, elektrische kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De woonkamer biedt heerlijk zicht op de veenvaart. Vanuit de hal is ook de multifunctionele ruimte te bereiken, nu in gebruik als 2e woonkamer.

1e verdieping:

Overloop met vaste kasten. 3 Slaapkamers en 2 bergkamers. Van deze 2 kamers zijn middels een dakraam, eenvoudig nog 2 extra slaapkamers te maken. Toilet met wastafel.

Bijzonderheden:

  • Cv-ketel lease 2006;
  • Grote kapschuur en schuur;
  • Dakisolatie;

Kenmerken

Soort woonhuis Woon- winkelpand
Perceeloppervlakte 587 m²
Woonoppervlakte 207,50 m²
Inhoud 762 m³
Aantal kamers 6
Waarvan slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 1900
Tuin Voor, zij en achtertuin
Oriëntatie achtertuin Noord-West
Schuur Vrijstaande schuur (circa 110 m²)

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights