Hoofdkanaal WZ 112

7881 AG Emmer-Compascuum

Reageer op dit object

Vrijstaand woonboerderijtje met zicht op de vaarverbinding. De woning is door de jaren heen goed onderhouden (nieuw geïsoleerd dak, kunststof goten en boeien, etc.) maar is qua badkamer en keuken eenvoudig uitgevoerd. De slaapkamer en badkamer bevinden zich beide op de begane grond. De hele 1e verdieping is nog naar eigen inzicht in te delen.

Lees meer

Vrijstaand woonboerderijtje met zicht op de vaarverbinding. De woning is door de jaren heen goed onderhouden (nieuw geïsoleerd dak, kunststof goten en boeien, etc.) maar is qua badkamer en keuken eenvoudig uitgevoerd. De slaapkamer en badkamer bevinden zich beide op de begane grond. De hele 1e verdieping is nog naar eigen inzicht in te delen.

Begane grond:

Entree met toegang tot de 2 slaapkamers. De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Meterkast en trapopgang. Woonkamer met inloop/voorraadkast. Eetkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit de eetkamer is er prachtig uitzicht op de veenvaart. De hoge plafonds en paneeldeuren geven het een karakteristiek tintje. Keuken in de opkamer met daarachter de badkamer voorzien van douche en wastafel. Hal met daaraan de kelder, toilet, bijkeuken en inpandige garage. De garage is uitgevoerd in spouw en voorzien van elektrische kanteldeur.

1e verdieping:

Open zolderruimte met tal van mogelijkheden: meerdere slaapkamers, wonen en werken aan huis, hobbyruimte, etc. etc.

Bijzonderheden:

  • 1430 m2 eigen grond;
  • Eind jaren ’90 nieuw Unidek dak;
  • Cv-ketel bouwjaar 2006;
  • Houten tuinschuurtjes.
  • Dakpannen zijn gecoat. 

Kenmerken

Soort woonhuis Woonboerderij
Perceeloppervlakte 1430 m²
Woonoppervlakte 115 m²
Inhoud 636 m³
Aantal kamers 3
Waarvan slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 1905
Tuin Achtertuin
Oriëntatie achtertuin Noord-Westen
Berging Houten tuinberging
Garage Inpandige garage (circa 31 m²)

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights