Hoofdkanaal OZ 24

7881CL Emmer-Compascuum

€ 150.000 K.K.

Reageer op dit object

Oorspronkelijk in 1915 gebouwde vrijstaande woning gelegen aan het openbaar vis- en vaarwater. De woning is in 2011 volledig verbouwd en voorzien van nieuwe buitenmuren, geïsoleerd dak, geglazuurde dakpannen, dakkapel en kunststof kozijnen. Eigenlijk is de woning dus volledig in een nieuw jasje gestoken. Op het perceel bevindt zich ook nog een garage, overkapping en kattenren. Het centrum van Emmer-Compascuum bevindt zich op loopafstand. Dit centrum ondergaat een grote vernieuwing met nieuwe supermarkt, brede school en gezondheidscentrum.

De woning wordt in verhuurde staat verkocht. Vraag de makelaar naar de verhuurcondities.

Lees meer

Oorspronkelijk in 1915 gebouwde vrijstaande woning gelegen aan het openbaar vis- en vaarwater. De woning is in 2009 volledig verbouwd en voorzien van nieuwe buitenmuren, geïsoleerd dak, geglazuurde dakpannen en kunststof kozijnen. Eigenlijk is de woning dus volledig in een nieuw jasje gestoken. Op het perceel bevindt zich ook nog een garage, overkapping en kattenren. Het centrum van Emmer-Compascuum bevindt zich op loopafstand. Dit centrum ondergaat een grote vernieuwing met nieuwe supermarkt, brede school en gezondheidscentrum.

De woning wordt in verhuurde staat verkocht. Vraag de makelaar naar de verhuurcondities.

Begane grond:

Entree aan de achterzijde van de woning met de witgoedaansluiting. Hal met daaraan de toilet en badkamer. De badkamer is in 2018 opnieuw betegeld en voorzien van douche en wastafel. Open neutrale keuken (2009) voorzien van koelkast, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Woonkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is ruim, heeft veel daglicht en biedt zicht over de veenvaart.

1e verdieping:

Overloop 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met toegang tot zolderruimte.

Bijzonderheden:

  • Erfpacht met 20e penning;
  • Externe schuur van 52 m2;
  • Veranda van 30 m2;
  • Canon €65 per jaar;
  • 1102 m2 grond.

Kenmerken

Soort woonhuis Vrijstaand
Perceeloppervlakte 1102 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Inhoud 445 m³
Aantal kamers 3
Waarvan slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Soort bouw Bestaande bouw.
Bouwjaar 1915
Tuin Voor en achtertuin
Oriëntatie achtertuin Zuid-Oosten
Garage Vrijstaande metalen garage.
Cv-ketel Bouwjaar 1995 (eigendom)

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights