Fazant 25

7881 DB Emmer-Compascuum

Reageer op dit object

Nieuw te bouwen energiezuinige 2-onder-1 kapwoning gelegen in het nieuwbouwplan nabij het natuurgebied. Op dit moment is Snijders bouw bezig met realisatie van deze woning. De rechterzijde is reeds verkocht en hierbij bieden wij de linker zijde te koop aan. De woning wordt op traditionele wijze gebouwd, in spouw en uitgevoerd in metselwerk. Het dak wordt gedekt met geglazuurde gebakken pannen in de kleur zwart. De woning wordt opgeleverd met een betegelde badkamer op de 1e verdieping en een toilet op de begane grond. De wijk is in opkomst en wordt erg ruim en kindvriendelijk opgezet. Daarbij is het centrum op korte afstand. Hier komt een nieuwe brede school en sporthal en zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden.

Bezichtiging van de woning in aanbouw is mogelijk. De bouw is inmiddels in een ver gevorderd stadium.

Lees meer

Nieuw te bouwen energiezuinige 2-onder-1 kapwoning gelegen in het nieuwbouwplan nabij het natuurgebied. Op dit moment is Snijders bouw bezig met realisatie van deze woning. De rechterzijde is reeds verkocht en hierbij bieden wij de linker zijde te koop aan. De woning wordt op traditionele wijze gebouwd, in spouw en uitgevoerd in metselwerk. Het dak wordt gedekt met geglazuurde gebakken pannen in de kleur zwart. De woning wordt opgeleverd met een betegelde badkamer op de 1e verdieping en een toilet op de begane grond. De wijk is in opkomst en wordt erg ruim en kindvriendelijk opgezet. Daarbij is het centrum op korte afstand. Hier komt een nieuwe brede school en sporthal en zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden.

Bezichtiging van de woning in aanbouw is mogelijk. De bouw is inmiddels in een ver gevorderd stadium.

Begane grond:

Entree met trapopgang, meterkast, en toilet. Ruime doorzonwoonkamer met openslaande deuren naar het terras. Ruimte voor de keuken aan de achterzijde. De aansluitingen worden gerealiseerd maar de plek van de keuken is nog naar keuze. Bijkeuken.

1e verdieping:

Overloop met daaraan 3 slaapkamers. 2 Van respectievelijk 15 m2 en 1 slaapkamer van 7,5 m2. Ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

2e verdieping:

Bereikbaar middels vaste trap. Hier komt de technische installatie te staan.

Bijzonderheden:

  • De steen, dakpan, kozijnen en tegels die worden gebruikt zijn bij ons op kantoor te zien;
  • Achtertuin gelegen op het Noord Oosten;
  • De woning is gelegen op een leuke kavel van 293 m2 eigen grond.

Kenmerken

Soort woonhuis 2-onder-1 kapwoning
Perceeloppervlakte 293 m²
Woonoppervlakte 136 m²
Inhoud 516 m³
Aantal kamers 4
Waarvan slaapkamers 3
Aantal badkamers 1 voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet.
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Tuin Voor en achtertuin
Oriëntatie achtertuin Noord-Oosten
Oriëntatie voortuin Zuid-Westen
Berging Inpandige bergruimte.
Verwarming Middels warmtepomp met gedeeltelijk vloerverwarming.
Energielabel Label A+++ geldig tot oplevering.
Zonnepanelen 8 zonnepanelen (eigendom)

Vindt uw perfecte woning

Bekijk alle

In de spotlights